The NEOSTRATA® Difference.

OUR PRODUCTS EXFOLIATE THE SURFACE LAYERS OF YOUR SKIN, REVEALING SMOOTH, NEW LAYERS.

WE DEVELOP OUR PRODUCTS AT THE OPTIMAL PH LEVEL TO ENHANCE DELIVERY AND TOLERABILITY.

WE TARGET THE BUILDING BLOCKS OF SKIN TO VOLUMIZE APPEARANCE FOR LONG-TERM RESULTS.

NEOSTRATAs hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. NEOSTRATAs unika patenterade teknologier hjälper din hud att förnya sig själv. Hudvårdsprodukterna och behandlingarna som du kan få på en estetisk klinik förebygger och minimerar många vanliga hudproblem och ger nytt liv och lyster åt din hud.


Underlättar hudens naturliga exfolieringsprocess

Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, med nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Maximalt resultat till ett rimligt pris

På specialistutbildade estetiska kliniker kan du få en effektiv hudpeeling som ger nytt liv och lyster åt din hud. NEOSTRATAs effektiva peelingbehandling anpassas till din huds problem och behov. Med NEOSTRATAs klinikbehandlingar och daglig hudvård hemma med NEOSTRATAs produkter får du ett maximalt resultat. Det är enkelt, till ett rimligt pris och framförallt mycket effektivt.

"NEOSTRATAs hudvårdsprodukter och peelingar har gett mig en extra dimension i mitt arbete som hudläkare. Rätt hudvård innebär ofta att patienterna behöver söka sjukvård mer sällan. Att NEOSTRATA dessutom har anti-agingeffekter är ju bara ett plus i kanten."

- Med Dr. Agneta Augustsson, Specialist i dermatologi. Klinikchef Grimmereds Läkargrupp, IPL