Professionella behandlingar

NEOSTRATA klinikbehandlingar mot ålderstecken

Det är aldrig för sent eller för tidigt att börja ge sin hud lite kärlek.

Det är självklart lättare att med sin hudvård behålla den ungdomliga lystern och spänsten än att få tillbaka den som gått förlorad, men å andra sidan är det aldrig för sent att börja. Fruktyror som Alfahydroxisyror (AHA) och Polyhydroxisyror (PHA) har visats vara mycket effektiva mot ålderstecken så som; rynkor, förlorad spänst, slapphet, torrhet och solskador.

En NEOSTRATA peeling-behandling tar bort de döda hudceller som med åldern inte lika lätt försvinner av sig själv. En hud som är torr och ojämn på ytan reflekterar mindre ljus och får ett dystrare utseende. Behandlingen hjälper huden att återfå lystern. Dessutom sätts hudens nybildningsprocess igång, något som också saktar ner med tiden, och hudens elasticitet och spänst förbättras.

Resultat efter NEOSTRATA behandling

Resultat före och efter NEOSTRATA behandlingar och hemmaprodukter.

TÄNK PÅ

  • Uppge för din NEOSTRATA expert om du använder några läkemedel som kan påverka huden eller om det finns något annat som du tror har betydelse för behandlingen.
  • Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte raka sig samma dag som en behandling då det kan svida litegrann.
  • Behandling genomförs inte på en solsvedd irriterad hud.
  • En NEOSTRATA behandling påbörjas på salong/klinik och avslutas hemma! Genom att kombinera professionella behandlingar med de rätta hemmaprodukterna fås ett så bra resultat som möjligt.

 

På våra sidor om hudtillstånd kan du lära dig mer om rynkor och andra ålderstecken.