Professionella behandlingar

NEOSTRATA klinikbehandlingar vid akne, finnar och pormaskar

NEOSTRATA erbjuder professionella behandlingar med både AHA och retinol, som båda bidrar till en stärkt hud med förbättrad struktur, jämnare hudton och förnyad lyster. De väldokumenterade ingredienserna AHA och retinol exfolierar huden och verkar talgreglerande samt löser effektivt upp de ”proppar” som kan täppa till porerna och orsaka akne och pormaskar. AHA minskar även synbarheten av förstorade porer och minskar pigmenteringar orsakade av akne.

Resultat efter NEOSTRATA behandling

Resultat före och efter NEOSTRATA behandlingar och hemmaprodukter.

Hur går en aknebehandling hos en NEOSTRATA expert till?

En aknebehandling hos en NEOSTRATA expert kan se lite olika ut beroende på hudens tillstånd. Gemensamt är att det genomförs en noggrann hudanalys efterföljt av en peeling som tar bort döda hudceller och möjliggör en grundlig portömning. I en typisk aknebehandling läggs fokus på att verkligen ”djuprengöra” porerna. Det läggs också en ansiktsmask anpassad efter tillstånd och hudtyp. En behandling avslutas alltid med en kräm och vid behov serum och punktbehandlande produkt. 

En behandling kan göras i ansiktet eller, som också är vanligt, på ryggen.

För att se ett resultat krävs en serie behandlingar. En enstaka behandling gör sällan stor skillnad, dessutom krävs en regelbundenhet så att problemen inte kommer tillbaka. I början kan det behövas mer täta intervall mellan behandlingarna, ca 1-2 veckor, för att efter hand minskas i takt med att huden förbättras. En tumregel är att behandling på salong ska utföras var 4:e-6:e vecka, men det kan också gå kortare eller längre tid beroende på hudens tillstånd. En professionell  behandling ger huden en maximal effekt – allt för att lägga en så bra grund som möjligt för den fortsatta hemmabehandlingen.

TÄNK PÅ

  • Uppge för din NEOSTRATA expert om du använder några läkemedel som kan påverka huden eller om det finns något annat som du tror har betydelse för behandlingen.
  • Män bör vara så nyrakade som möjligt, men inte raka sig samma dag som en behandling då det kan svida lite grann.
  • Behandling genomförs inte på en solsvedd, irriterad hud.
  • En NEOSTRATA behandling påbörjas på salong/klinik och avslutas hemma! Genom att kombinera professionella behandlingar med de rätta hemmaprodukterna fås ett så bra resultat som möjligt.

 

På våra sidor om hudtillstånd kan du lära dig mer om akne och orsakerna till det.

Banner image

Boka en tid idag!

Låt en NEOSTRATA expert ta hand om din hud.