NeoStrata hudvårdssystem - vetenskapligt utvecklade, högeffektiva hudvårdsprodukter och behandlingar


NeoStrata hudvårdssystem har skapats speciellt för att tillgodose behoven hos dig som vill utnyttja fördelarna med ett medicinskt utvecklat hudvårdssystem. NeoStratas unika patenterade teknologier hjälper din hud att förnya sig själv. Hudvårdsprodukterna och behandlingarna som du kan få på en estetisk klinik förebygger och minimerar många vanliga hudproblem och ger nytt liv och lyster åt din hud.

Läs mer om produkterna ››

Underlättar hudens naturliga exfolieringsprocess

Produkterna och behandlingarna har tagits fram för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess. Genom att accelerera exfolieringen och stimulera cellförnyelsen ersätts de döda hudcellerna, som täpper till porerna och ger huden ett matt, torrt och fjälligt utseende, av nya celler som ger en sundare utstrålning. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Hitta närmaste klinik ››

Maximalt resultat till ett rimligt pris

På specialistutbildade läkarkliniker kan du få en effektiv hudpeeling som ger nytt liv och lyster åt din hud. NeoStratas effektiva peelingbehandling anpassas till din huds problem och behov. Med NeoStratas klinikbehandlingar och daglig hudvård hemma med NeoStratas produkter får du ett maximalt resultat. Det är enkelt, till ett rimligt pris och framförallt mycket effektivt. 

 

NeoStratas hudvårdsprodukter och peelingar har gett mig en extra dimension i mitt arbete som hudläkare. Rätt hudvård innebär ofta att patienterna behöver söka sjukvård mer sällan. Att NeoStrata dessutom har anti-agingeffekter är ju bara ett plus i kanten.

Med Dr. Agneta Augustsson, Specialist i dermatologi. Klinikchef Grimmereds Läkargrupp, IPL.

Ta itu med alla synliga tecken på åldrande hud

NeoStrata är vetenskapligt avancerad, kliniskt beprövad hudvård som rekommenderas av hudläkare för att återställa, förbättra och synbart ge huden nytt utseende. Med rätt produktrekommendation kan du få en märkbar förändring. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

Fler produkter för hudproblem

Få kontroll över aknebenägen och fet hud

NeoStratas produkter för aknebenägen hud är speciellt utvecklade för att rengöra huden på djupet men utan att torka ut. Med hjälp av dokumenterat effektiva ingredienser reduceras förekomsten av nya pormaskar och akne. Resultatet är en klarare hud.

Fler produkter för hudtyp